Övrigt

Till användarnamnet annia

2008-07-17 14:53 #0 av: ANNIA

Är ett knasigt inlägg det här, jag vet det. Men det är så att nån som har ett snarlikt nick som mitt har glömt sitt lösenord och försöker få det av ansvariga. Bara det den kommer inte ihåg det exakt. Så jag får mail om mitt användarnamn och lösenord som egentligen någon annan ska ha.

Så jag hoppas att den som vill ha tag i sitt lösenord och har ett användarnamn som liknar mitt ser det här inlägget. Tipset jag kan ge dig att gå till den sajt du vet du är registrerade på och klicka på medlemmar. Om du har skrivit nåt i din presentation så syns det även om du inte är inloggad och kanske den vägen kan komma fram till vilket användarnamn du haft.

Jag började med att försöka kika i medlemslistan på snarlika namn på hela ifokus, men det går lika fort för mig att göra på detta sätt att lägga in inlägg på alla sajter och hoppas att den som försöker få sitt lösenord ser detta inlägg.


A Minute to learn, never a master.
That´s life.

 

Anmäl
2008-08-07 01:55 #1 av: ANNIA

Den här tråden kan raderas nu. För killarna har gjort en annan lösning i nya när det gäller att få lösenord. Förut skulle man skriva i användarnamnet, men nu ska man skriva i email-adressen. Så nu ska det som hände mig inte behöva hända nån framöver.

Tacka för att tråden fick ligga kvar.

A Minute to learn, never a master.
That´s life.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.