Båtnyheter

Båtmässa i Göteborg 2009

2009-01-30 14:23 #0 av: Oscar

I år fyller båtmässan 50 år och det ska visst uppmärksammas på årets båtmässa med en egen retrohall.

Se mer på GP-TV

Anmäl
2009-02-05 23:01 #1 av: Oscar

Måste säga att jag blir lite besviken på båtmässan...igen. Det är 90% styrpulpetbåtar, 5% stora motorbåtar, 3% segelbåtar o sen samma gamla vanliga tillbehör. Det händer inget nytt alls.

Årets "Retrodel" var knappast mer än vad som ändå brukar finnas på båtmässan fast det brukar vara mer utspritt, nu hade man istället samlat ihop allt gammalt o förpassat det till källaren.

Jag vet inte varför men det fångar inte mitt intresse alls. Och vad hade hänt på övervåningen i år? En halv hall med klädförsäljning från företag som knapp och ibland inte alls skyltade med sitt namn. Såg ut som en loppis på Kviberg ungefär. Mycket märkligt. Sen fanns givetvis de riktiga kläderna också representerade, men ändå...

Anmäl
2009-02-09 16:28 #2 av: kobbeuffe

Vilken tur att jag bara satt i lastbilen då och inte nötte pengar på inträdet.Funderade faktiskt på Älvsjö men får se vad ekonomin tillåter.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.